Lindsay Lohan meni naimisiin! Somekuva käynnisti avioliittohuhut

Näyttelijä Lindsay Lohan avioitui rahoitusalalla työskentelevän rakkaansa Bader Shammasin kanssa.

Muun muassa Ansa vanhemmille - ja Mean Girls -elokuvista tuttu näyttelijä Lindsay Lohan ja tämän puoliso Bader Shammas menivät naimisiin. Asiasta uutisoi muun muassa People.

Tieto rakastavaisten avioitumisesta alkoi levitä, kun Lohan kutsui uusimmassa Instagram-postauksessaan Shammasia aviomiehekseen. Kuvassa kaksikko hymyilee kameralle Shammasin pitäessä Lohania syleilyssään.

– Olen maailman onnekkain nainen. Löysit minut ja tiesit, että halusin löytää onnen ja armon, kaiken samaan aikaan. Olen hämmästynyt siitä, että olet aviomieheni. Elämäni ja kaikkeni. Jokaisen naisen pitäisi tuntea näin joka päivä, Lohan kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lohan kertoi pariskunnan kihlautumisesta niin ikää Instagramissa viime marraskuussa. Tuolloin hän jakoi tililleen kuvasarjan, jossa hänen nimetöntään koristaa kaunis timanttisormus.

Jos kuvasarja ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Rare Carat -yrityksen operatiivinen johtaja Apeksha Kothari arvioi tuolloin Page Sixille, että Lohanin Harry Winston -kihlasormuksen kivi on arviolta noin kuusi karaatia. Sormuksen vähittäismyyntiarvoksi Kothari arvioi noin 250 000 dollaria, eli noin 221 533 euroa.

Lohan ja Shammas ovat seurustelleet noin parin vuoden ajan. Ensimmäiset huhut kaksikon romanssista alkoivat levitä helmikuussa 2020.

Lue myös:

    Uusimmat