Linda Lampenius paljastaa – tapasi aikoinaan Pavarottin erikoisen sattuman kautta ja vietti tämän kanssa yli vuorokauden

Linda Lampenius kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka tapasi aikoinaan Pavarottin 1:23
Linda Lampenius kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka tapasi aikoinaan Pavarottin

Linda Lampenius päätyi aikoinaan tapaamaan oopperalaulaja Luciano Pavarottin tämän konsertoidessa Helsingissä.

Viulisti Linda Lampenius tutustuu sukunsa tarinaan Sukuni Salat -ohjelmassa. Ohjelman juontaja Marja Hintikka vierailee Lampeniuksen suvun kotitilalla keskustelemassa viulistin juurista. 

Tilalta löytyy useita mielenkiintoisia muistoja, joista yksi on näyttävä, kuivattu kukkakimppu. Lampenius kertoo saaneensa kukkakimpun aikoinaan sittemmin edesmenneeltä oopperalaulaja Luciano Pavarottilta

Lampenius kertoo kävelleensä aikoinaan Helsingin keskustassa, kun hänen viereensä ilmaantui mies, joka halusi keskustella Lampeniuksen kanssa. 

– Olin että no joo, taas joku italo tulee puhumaan heti kun on joku blondi, että kuka toi nyt on olevinaan, Lampenius kertoo miettineensä. 

Pian selvisikin, että mies oli Pavarottin soolohuilisti, joka puolestaan oli samaan aikaan konsertoimassa Helsingissä. 

Yllä olevalla videolla Linda Lampenius kertoo, kuinka päätyi lopulta tapaamaan Pavarottin vaimoineen ja vietti heidän kanssaan yli vuorokauden. 

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa MTV Katsomossa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat