Linda Lampenius muistelee kirjassaan ensimmäistä kohtaamistaan Hugh Hefnerin kanssa – Playboy-moguli lausui sanat, jotka viulisti muistaa edelleen

MTV Uutiset sai haltuunsa kotivideon nuoresta Linda Lampeniuksesta ja Peter Nygårdista – tämä USA:n matka johti nuoren viulistin ”helvettiin” 10:04
MTV Uutiset sai haltuunsa kotivideon nuoresta Linda Lampeniuksesta ja Peter Nygårdista – tämä USA:n matka johti nuoren viulistin ”helvettiin”

Linda Lampenius kertoo kirjassaan Kesytön elämä siitä, kuinka päätyi aikoinaan Playboy-lehteen.

Viulisti Linda Lampeniuksen elämäkerta Kesytön elämäni (Otava) ilmestyi tänään sekä Suomessa että Ruotsissa. Kirjan ovat suomentaneet Jaana Nikula ja Arja Gothóni. Teoksessa pureudutaan siihen, kuinka Lampeniuksesta tuli koko kansan tuntema tähti.

Lampenius poseerasi ikonisessa Playboy-lehdessä vuonna 1998. Hän muistelee kirjassa ensimmäistä kohtaamistaan edesmenneen Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa.

Ovi avautuu, ja ensimmäiseksi näen suuret silmälasit ja lämpimän hymyn. Lähestyn hitaasti Hefiä, joka on noussut tuolistaan kirjotuspöydän takaa. Kohtaamme keskellä huonetta ja tervehdimme kohteliaasti. Sitten Hef sanoo: ”Sinua ympäröi samanlainen aura kuin Marilyn Monroeta, kun tapasin hänet ensimmäisen kerran.”

Lampenius kertoo kirjassaan, kuinka hän hymyili Heffnerin kommentille, ja he alkoivat keskustella musiikista. Tapaamisen aikana kävi ilmi heti, että Heffner haluaa Lampeniuksen Playboy-lehteen.

Hef näyttää kunnioittavan minua suuresti. Käy nimittäin ilmi, että Playboy tarjoaa minulle epätavallista sopimusta nimeltä Celebrity cover/editorial/pictorial. Olen äärettömän helpottunut. Jos minulle olisi tarjottu Playmate-sopimusta, minun olisi ollut pakko kieltäytyä, mikä olisi tuntunut ikävältä.

Lampenius kuvailee kirjassa, kuinka hänen päänsä oli pyörällä tapaamisen jälkeen.

Palkkiosumma on minulle vielä suurempi järkytys, mutta kun on kyse Celebrity-sopimuksesta, palkkio on satojatuhansia dollareita.

Minua harmittaa, että on annettava kaksikymmentä prosenttia uudelle managerilleni.

Lue myös:

    Uusimmat