Artisti Lily Allenilta raju avautuminen: "Lapseni pilasivat urani"

Artisti Lily Allen kertoo suoraan, että vaikka hän rakastaa lapsiaan ja he täydentävät häntä, niin poptähden uran jälkikasvu pilasi täysin. 

Brittiläinen poplaulaja Lily Allen, 38, pohti Radio Timesin podcastissa 12. maaliskuuta lastensa saamisen vaikutuksia uraansa. 

– Minulla ei koskaan ole ollut urastrategiaa, mutta kyllä, lapseni pilasivat urani. Tarkoitan, että rakastan heitä ja he täydentävät minua, mutta poptähteyden kannalta he pilasivat sen täysin. Minua todella ärsyttää, kun ihmiset sanovat, että voit saada kaiken, koska suoraan sanottuna et voi. Jotkut ihmiset valitsevat uransa lastensa sijaan, ja se on heidän etuoikeutensa, Allen sanoi podcastissa. 

Allen kertoi, että hän päätti vetäytyä uransa parista ja keskittyä kasvattamaan hänen ja ex-miehensä Sam Cooperin kahta tytärtä, koska hänen vanhempansa olivat melko poissaolevia, kun hän oli lapsi.

– Minusta tuntuu, että se jätti todella ikäviä arpia, joita en halua toistaa. Päätin astua taaksepäin ja keskittyä heihin, ja olen iloinen, että olen tehnyt sen, koska mielestäni he ovat melko monipuolisia ihmisiä, Allen kertoi. 

Allen asuu tällä hetkellä New Yorkissa tyttäriensä ja aviomiehensä Stranger Things -tähti David Harbourin, 48, kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2020.

Allen on menestynyt urallaan eniten Isossa-Britanniassa, jossa hänellä on kolme listaykköshittiä ja 15 kappaletta Top 40 -listalla. Hän sai vuoden 2008 Grammy-gaalassa ehdokkuuden parhaan vaihtoehtomusiikin kategoriassa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat