Lillyn uudet morsiuspuvut tihkuvat romantiikkaa

Lillyn vuoden 2010 elegantti hääpukumallisto korostaa naisvartaloa.

Tanskalainen morsiuspukuvalmistaja Lillyn upea uusi mallisto kesälle 2010 on hurmaavan naisellinen. Tämän vuoden puvuissa on yltäkylläisesti kauniita ja romanttisia yksityiskohtia, ja puvut on valmistettu ylellisistä materiaaleista kuten satiinista, taftista ja pehmeästä georgettesta.

Mallistosta on havaittavissa monet ajankohtaiset kansainväliset muotitrendit, ja erityistä huomiota on kiinnitetty vartalon naisellisuuden korostamiseen.

Upeat morsius- ja juhlapuvut saavat alkunsa suunnittelija Eva-Dorthe Smithin työhuoneessa Tanskan Vejlessä.

– On suuri kunnianosoitus ja luottamuslause, kun morsian valitsee meidän pukumme. Asiakas ja hänelle omistautuminen ovat meille kunnia-asia, kertoo suunnittelija Lillyn toiminnasta.

– Lilly-morsian on aikuinen nainen, jolla on vahva itsetunto ja tyyli. Hän haluaa olla klassinen ja elegantti morsian.

Eva-Dorthe Smith on saanut taidon suunnitella kauniita morsiuspukuja veren perintönä. Yrityksen perustaja Lilly Braendgaard Hansen oli hänen isoäitinsä ja äiti Anne Marie Rantzau toimi Lillyn morsiuspukujen suunnittelijana.

Lillyn kesän 2010 mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto monen tyyppisille morsiamille, ja pukuja täydentävät hurmaavat asusteet kuten hunnut, kengät, tiarat ja korut.

Morsian voikin halutessaan valita koko asukokonaisuutensa Lillyn yhteensopivista tuotteista. Lillyn morsiuspukumallistoa myydään monissa suomalaisissa morsiuspukuliikkeissä.

Teksti: HÄÄT-lehti
Kuvat: Lilly

Lue myös:

    Uusimmat