Mainos

Liikenneraivo johti pahoinpitelyyn – tunnistatko kuvaillun miehen?

Kaistan vaihdosta alkanut kiistatilanne johti eilen pahoinpitelyyn Helsingin keskustassa. Tapaus sattui noin kello 13.25 Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun risteyksessä.

Poliisin mukaan tilanne oli saanut ilmeisesti alkunsa Töölössä, jossa kaksi autoa oli tullut risteykseen. Toisen auton kuljettaja ei ollut antanut tilaa kaistaa vaihtamassa olleelle autolle,.

Kaistaa vahtamassa olleen auton kuljettaja oli huutanut englanniksi asianomistajalle, mutta tilanteesta oli ensin selvitty puhumalla.

Matkan jatkuessa kaistaa vaihtamassa ollut auton kuljettaja oli kuitenkin seurannut toista autoa keskustaan.

Auton pysähdyttyä liikennevaloihin, oli epäilty noussut omasta autostaan ja lyönyt toisessa autossa ollutta kahdesti kasvoihin.

Toisen auton kuljettajan noustessa autostaan oli epäilty vielä lyönyt auton ovella asianomistajaa ja poistunut sitten paikalta. Pahoinpidellylle ei tullut vakavia vammoja.

Epäilty on noin 30-vuotias normaalivartaloinen 180 senttiä pitkä mies. Hänellä oli sänkiparta, tummat hiukset ja aurinkolasit.

Epäilty oli liikkeellä vanhemmalla Opel-merkkisellä farmariautolla, joka oli väriltään viininpunainen. Auton kyydissä oli lisäksi matkustajana vaalea nainen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.