Mainos

Autoilija ajoi röyhkeästi pyöräilijän päälle ja pakeni heti paikalta

Kuusikymppinen pyöräilijämies loukkaantui vakavasti, kun auto koukkasi tämän eteen yhtäkkiä.

Törmäys tapahtui eilen neljän aikoihin Mannerheimintiellä, Tukholmankadun ja Töölöntullinkadun risteyksen kohdalla, kertoo tutkinnanjohtaja Pekka Korhonen Helsingin poliisista.

– Siinä on ollut edeltävä tilanne, joka eskaloitui yhteentörmäykseksi, minkä jälkeen autonkuljettaja on kiireesti paikalta poistunut, kommentoi Korhonen.

Hän ei halua tarkentaa tapahtumien kulkua enempää. Korhosen mukaan pyöräilijä on loukkaantunut vakavasti ja on vielä sairaalahoidossa.

Teon tahallisuutta selvitetään

Iltalehden haastatteleman silminnäkijän mukaan auto oli aiemmin vaihtanut kaistaa nopeasti polkupyöräilijän eteen siten, että tämä joutui äkisti jarruttamaan. Pyöräilijä näytti suuttumuksissaan käsimerkkiä autoilijalle.

Iltalehden mukaan pyöräilijä oli ensin ohittanut auton oikealta, kun liikennevalot olivat vaihtuneet. Tämän jälkeen auto oli kiihdyttänyt ja ohittanut pyöräilijän ja sitten kääntynyt oikealle tämän eteen. Pyöräilijä osui auton takaosaan ja iskeytyi asfalttiin.

Epäilyksenä olikin, että autoilija olisi kostanut pyöräilijälle aiemman selkkauksen liikennevaloista lähdettäessä. Korhonen ei kommentoi tapauksen tahallisuutta.

– Sitä juuri selvitämme. Tapahtuma tarkentuu koko ajan. Olemme jo epäillyn jäljillä ja kehotamme häntä ilmoittautumaan poliisille, kertoo Korhonen.

Poliisi kaipaa kuitenkin vielä myös lisää silminnäkijöitä ja todistajia. Havainnot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0504564259.Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.