Liettualainen mies palasi vuokraamaansa lomapaikkaan – poliisi iski kiinni: Lattian alta oli löydetty 21 kilon kätkö amfetamiinia

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tänään vanginnut noin 40-vuotiaan liettualaisen miehen epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta.

Poliisi löysi marraskuussa sysmäläisen lomakiinteistön alta kaksi kassia, joista löytyi 21 kiloa amfetamiinia. Liettualainen mies oli aiemmin vuokrannut kyseistä lomapaikkaa ja hän oli viimeisin paikassa majoittunut vieras. 

Jäi kiinni rysän päältä

Miestä alettiin pitää tapauksessa epäiltynä. Mies vuokrasi tällä viikolla saman mökin uudelleen, jolloin poliisi otti miehen tarkkailuun. Epäilty kävi mökillä ollessaan huumekätköllä. Poliisi otti miehen kiinni sen jälkeen, kun tämä oli lähtenyt jälleen liikkeelle.

Takavarikoidun 21 kilon amfetamiinierän laskennallinen maahantuontiarvo on noin 315 000 euroa. Kun aine muutetaan katumyyntipitoiseksi, on sen myyntiarvo moninkertainen. Poliisin mukaan takavarikko vahvistaa viranomaisten uskoa siitä, että Lahden seudulla on merkittäviä amfetamiinin välittäjiä, joille maahantuojat tuovat amfetamiinia.

Hämeen poliisilaitos teki rikoksesta epäillyn selvittämisessä ja kiinniotossa yhteistyötä sekä Keskusrikospoliisin että Tullin kanssa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja