Lewis Hamiltonilta painava näkemys Bottas-sopimussoppaan – "Toivottavasti Valtteri arvostaa sitä"

Lewis Hamilton ei kierrellyt, kun C More kysyi hänen mielipidettään Mercedeksen ensi kauden toisesta kuljettajasta. 

Valtteri Bottas on ajanut vahvan kauden Hamiltonin aisaparina, mutta Mercedes on lykännyt päätöstä brittitähden ensi kauden tallitoverista kesätauolle. Moottoriurheilujohtaja Toto Wolffin mukaan paikan saa joko Bottas tai nykyinen varakuljettaja Esteban Ocon.  

Unkarin kisan hämmästyttävällä tavalla voittanut ja samalla lisää eroa MM-sarjassa Bottakseen tehnyt Hamilton antoi oman näkemyksensä asiaan sunnuntain kisan jälkeen. 

– Olen aina tukenut Valtteria – joka päivä, kun hän on ollut Mercedeksellä. Toivottavasti hän tietää sen ja arvostaa sitä, Hamilton aloitti. 

– Olen ollut tässä tallissa seitsemän vuotta ja olen voittanut mestaruuksia, joten teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen auton eteen. Nautin työskentelystä Valtterin kanssa, joten en näe syytä muutokselle, kuudetta mestaruuttaan jahtaava Hamilton lisäsi. 

F1-sarjan seuraava kisa ajetaan Belgiassa 1. syyskuuta. Hamiltonin ensi kauden tallitoveri on tarkoitus päättää ennen sitä.  

Alla olevilla videoilla Bottas kommentoi sopimustilannettaan Unkarin kisan jälkeen, Toto Wolff puolestaan ennen Unkarin GP:tä. 



Lue myös:

    Uusimmat