Lewis Hamiltonilta huima vihjaus pitkälle tulevaisuuteen – viittasi Michael Schumacheriin

Formula ykkösten viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton vihjaa, että hän voi hyvin jatkaa kuninkuusluokassa vielä viisi vuotta.

Hamiltonin edellä kaikkien aikojen F1-mestaruustilastossa on vain Michael Schumacher, joka voitti urallaan seitsemän maailmanmestaruutta. Nykytallissaan Mercedeksellä neljä viimeisintä mestaruuttaan ajanut Hamilton himoitsee nousemista kaikkien aikojen ykköseksi.

– Michael lopetti, kun hän oli 38 vuotta. Minä olen 33, ja voin ehdottomasti jatkaa vielä viisi vuotta. Minulla on naurettavan luja palo voittamiseen, Hamilton sanoi David Lettermanin Netflix-show'ssa My Next Guest Needs No Introduction.

Lapsuuden köyhistä oloista maailmantähdeksi noussut Hamilton uskoo, että hänen kova taustansa antaa hänelle etulyöntiaseman joihinkin kilpailijoihin nähden.

Hamilton katsoo, ettei kaikilla kilpailijoilla ole välttämättä sitä paloa, joka kumpuaa hänellä siitä, miten kovaa hän on joutunut nuorena painamaan töitä.

– Minulla on mahdollisuus, että voisin helposti juuri nyt antaa olla. Tunnen kuitenkin, että haaskaisin silloin itseäni, jos en jatkaisi kehittymistä, kasvamista ja pusertamista, Hamilton sanoi.

– Minun täytyy siis jatkaa niin kauan kuin yksinkertaisesti voin, kunnes en enää nauti siitä, britti linjasi.

Hamilton johtaa tämän vuoden MM-sarjaa 17 pisteen erolla ennen tallikaveriaan Valtteri Bottasta.

Lähde: GPFans

Lue myös:

    Uusimmat