Mainos

Lewis Hamilton: Uusi auto on hienosäädetty joka tavalla paremmaksi

Formula ykkösten hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton kertoo Mercedeksen keskittyneen talven aikana ratkaisemaan viime vuoden auton kanssa ajoittain koetut säätöongelmat.

MAINOS
F1-testit päivittäin C Morella!
C More näyttää kaikkien kahdeksan testipäivän huippuhetket (26.2.-1.3. sekä 6.3.-9.3.) klo 22.45.
Tilaa C More ja varmista paikkasi F1-eturivissä!​​​​​​​

Mercedes esitteli tämänvuotisen autonsa torstaina.

– Viime vuonna auto oli fantastinen, mutta kuten Toto Wolff on maininnut, siinä oli asioita, joita voi edelleen parantaa, jotta kaudesta tulisi vielä parempi. Uusi auto on edellisen auton sisarauto ja kehitysversio siitä. Autossa on paljon viimevuotisen auton DNA:ta, mutta se on jokaisella tavalla parempi. Se näyttää varsin samalta, mutta kuoren alla ja myös katteissa on tehty paljon hienosäätöä, jotta suorituskykyä saadaan parannettua viime vuodesta, Hamilton kommentoi. 

Hamilton uskoo vahvasti siihen, että Mercedes-tallin insinöörit ovat uuden auton myötä selvittäneet edellisen auton kanssa koetut ongelmat.

– Viime vuonna olimme joissain kisoissa kuten Silverstonessa erittäin menestyksekkäitä, mutta toisissa kisoissa koimme vaikeuksia. Heikkouksiemme ymmärtäminen ja niiden parissa työskenteleminen on ollut koko ajan mielessämme ja tavoitteenamme, Hamilton kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.