Lewis Hamilton puhui voiton jälkeen suunsa puhtaaksi kuskien polvistumisista – kritisoi kuljettajayhdistyksen pomoa: "Hän on yksi niistä"

Mercedeksen Lewis Hamilton ajoi suvereeniin voittoon Unkarin GP:ssä. Kilpailun jälkeen puheenaiheeksi nousi jälleen kuskien polvistuminen ennen lähtöä.

Kun Sky Sportsin haastattelussa tuli puheeksi F1-kuskien ammattiliiton (GPDA) puheenjohtajan Romain Grosjeanin suhtautuminen asiaan, päätti Hamilton puhua suunsa puhtaaksi.

– Hän (Grosjean) on yksi niistä, joiden mielestä ei ole tärkeää tehdä sitä (polvistua). Hän on yksi niistä, jotka ovat sitä mieltä, että sen tekeminen kerran riitti, Hamilton lausui.

Hamilton jatkoi kertomalla, että hän on viestitellyt asiasta Ferrarin Sebastian Vettelin kanssa. Brittikuskin mukaan Vettel on pitänyt tärkeänä, että kuskit jatkavat ilmausta. 

Hamiltonin mielestä F1-sarjan suhtautuminen polvistumiseen on mennyt huonompaan suuntaan ja se on toteutettu viime kisoissa avauskisaa hätäisemmin.

Suurin osa kuskeista on polvistunut kauden ensimmäisissä F1-kisoissa osoittaakseen tukensa rasismin vastaiselle taistelulle.

Muun muassa toimittaja Hazel Southwell kertoi Twitterissä Hamiltonin kommenteista.

Katso julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat