Lewis Hamilton paljastaa F1-siirtokohinan olevan jo käynnissä – ”Taustalla paljon keskusteluita”

F1-ennakossa kysytään, kuinka Bottas on kehittynyt kuljettajana – tuore analyysi myös Red Bullin kuskikaksikosta 16:12
C Moren F1-selostaja Niki Juusela ennakoi tulevaa F1-viikonloppua MTV Uutiset Liven lähetyksessä.

Kuusinkertainen F1-mestari Lewis Hamilton uskoo ensi kauden aikana tehtävien tallipaikkapäätösten villiinnyttävän kuskikentän perusteellisesti. Keskustelut tulevista pesteistä ovat hänen mukaansa jo käynnissä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 15.55, 2. harjoitukset klo 19.55
La: 3. harjoitukset klo 16.55, aika-ajot klo 19.55, ennakkotunnelmat klo 19.00
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tilanteesta on muodostumassa kutkuttava, kun tekniset säännöt uudistuvat samaan aikaan vuonna 2021, jolloin liki kaikki sarjan huippukuskit – Ferrarin Charles Leclercia lukuun ottamatta – vapautuvat nykyisistä sopimuksistaan.

Hamiltonin on uskottu flirttailevan Ferrarin suuntaan. Brittikuskin täytyy pystyä ennakolta näkemään, pystyykö italialaistiimi ohittamaan hänen nykyisen tallinsa Mercedeksen sääntöuudistuksen myötä. Joka tapauksessa hän odottaa tulevalta siirtokohinalta paljon.

– Ensi vuonna täytyy tulla kuskien vaihtoja tallista toiseen. Taustalla on käynnissä paljon asioita, kun kaikki kuskit puhuvat tietyille tiimeille, Hamilton kertoo GP Fans -sivuston mukaan.

Alkavalla vuosikymmenellä odotetaan paljon erityisesti Leclercilta ja Red Bullilla ajavalta Max Verstappenilta. Näiden kanssa kamppailu on jo 34-vuotiaalle Hamiltonille yksi uran kovimmista paikoista.

– Kummallakin on minun mielestäni reilu mutta aggressiivinen ajotyyli, mikä on hienoa. Toivottavasti olen vielä paikalla yrittämässä heidän pysäyttämistään, Hamilton ennakoi.

– Uskon, että Ferrarilla on parempi mahdollisuus (kuin Red Bullilla) tarjota sellainen auto, jolla voi taistella mestaruudesta lyhyellä tähtäimellä.

Lue myös:

    Uusimmat