Mainos

Lewis Hamilton lupasi neuvotella Daniel Ricciardolle palkankorotuksen

0:35

Daniel Ricciardo oli jo kauteen lähdettäessä F1-kuskimarkkinoiden kuumin nimi, ja Monacon viikonloppu sen kuin kiilotti hänen CV:tään.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Ricciardo oli jokaisen ajosession nopein ja ajoi paalulta kisan voittoon, vaikka autossa oli teknistä vikaa yli puolet kisasta. Ricciardolta puuttui pari isointa vaihdetta ja Red Bull -tallin mukaan moottorin tehosta uupui peräti neljäsosa.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ricciardolta kysyttiin, kokeeko hän nostaneensa arvonsa korkeammaksi kuin koskaan aiemmin. Tällä viitattiin tietysti siihen, miten ensi kauden työnantaja - kuka se ikinä onkaan - hänet näkee.

– Ehkä, saa nähdä. Saa nähdä mitä muut ovat mieltä. Minä en pysty maksamaan itselleni, mutta koen tehneeni todella hyvää työtä kuudessa ensimmäisessä kisassa ja meillä kaikilla on kaksi voittoa, Ricciardo sanoi tarkoittaen vieressään istuneita Sebastian Vetteliä ja Lewis Hamiltonia.

Monacossa kolmanneksi ajanut Hamilton puuttui keskusteluun pilke silmäkulmassa.

– Minä neuvottelen hänen puolestaan, Hamilton heitti.

– Millaisen provikan otat?, Ricciardo kysyi välittömästi vitsiä jatkaen.

– Voimme neuvotella siitä, Hamilton vastasi.

– Jos Lewis lopettaa kauden jälkeen, ehkä hänestä voi tulla minun managerini, Ricciardo totesi ja päätti lehdistötilaisuuden.

Hamilton on neuvottelemassa huhujen mukaan itselleen jättimäistä palkkaa seuraavaan sopimukseensa, joten kenties Ricciardokin kostuisi Hamiltonin avusta.

2:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.