Lewis Hamilton ilmoitti: TV-kuvista tuttu pitkäaikainen tukija lähtee eri teille – "Kiitos kaikesta, Angela"

Lewis Hamilton ja hänen pitkäaikainen kuntovalmentajansa Angela Cullen lähtevät eri teille. Hamilton kertoi asiasta perjantaina.

Cullen, 48, ehti tulla hyvin tutuksi lajin seuraajille, sillä hän kulki tiiviisti Hamiltonin rinnalla formulavarikolla yhteensä seitsemän vuoden ajan.

– Olen vahvempi urheilija ja parempi persoona hänen takiansa. Toivon hänelle kaikkea hyvää tulevaan, kun hän tavoittelee unelmiaan. Kiitos kaikesta, Angela, Hamilton kirjoitti.

Myös Cullen kommentoi Instagram-tilillään esiin tullutta päätöstä.

– Olen erittäin kiitollinen ja onnellinen siitä, että olen saanut olla mukana tällä uskomattomalla tiellä. Lewis, olet paras ikinä. Olen niin ylpeä sinusta ja siitä, mitä kaikkea olet pystynyt saavuttamaan, Cullen hehkutti.

Hamiltonin oma Mercedes-tulevaisuus on vaakalaudalla, sillä hänen nykyinen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen. Julkisuuteen on levinnyt väitteitä ja huhuja, joiden mukaan Hamilton saattaisi vaihtaa tiimiä.

– Uskon 100-prosenttisesti tähän talliin. En suunnittele lähteväni minnekään, Hamilton kuittasi aiheesta toimittajille Saudi-Arabian GP-viikonlopun alla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja