Mainos

Leppävirran eilisen kolarin uhrit iäkkäitä – myös turmasta epäilty noin 70-vuotias

Pohjois-Savossa Leppävirran eilisestä kuolonkolarista on saatu lisää tietoa. Tutkinnanjohtaja Harri Hauhian mukaan neljän henkilöauton kolarissa kuoli kaksi ihmistä, jotka olivat iältään noin 80-vuotiaita.

Hauhian mukaan toinen uhreista istui onnettomuudesta epäillyn kuljettajan auton takapenkillä. Toinen uhreista istui vastaan tulleen auton etupenkillä kuljettajan vieressä. Onnettomuudesta epäilty henkilöauton kuljettaja on noin 70-vuotias.  

– Vasta nyt olemme selvittäneet tutkinnan kanssa tätä kokonaisuutta, mutta ketään onnettomuudessa ollutta ei ole vielä päästy kuulustelemaan. Todistajia on tarkoitus kuulla ensimmäisenä. 

Onnettomuudessa oli osallisena neljä henkilöautoa. Kaikkiaan seitsemän ihmistä loukkaantui. 
 
– Sairaalaan viedyt ovat edelleen sairaalassa. Kuopion yliopistollisen sairaalan mukaan kenelläkään ei ole enää välitöntä hengenvaaraa, mutta osalla on vakavia vammoja. 

Hauhian mukaan tutkintalinja on edelleen sama kuin on aiemminkin kerrottu. Auto on jostakin syystä ajautunut vastakkaiselle kaistalle.

– Törmäyksen yksityiskohtia aletaan selvittää iltapäivän aikana tehtävissä kuulusteluissa.

Eilen Savon Sanomat kertoi, että kolari sai alkunsa rattiin nukahtamisesta.

– Tätä tietoa emme vielä voi vahvistaa, Hauhia sanoo.

Eilisessä Leppävaarassa sattuneessa turmassa oli kyse ilmeisesti kahdesta nokkakolarista. Ensimmäinen nokkakolari tapahtui, kuin auto ajautui vastaantulijoiden kaistalle kesken vilkkaan työmatkaliikenteen. Sen saurauksena myös kaksi muuta autoa törmäsivät toisiinsa yrittäessään väistää kolaroineita autoja samalta puolelta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.