Leo Komarovin tilanne ällistytti ruotsalaisasiantuntijoita – tästä ei jaettu suihkutuomiota: "En halua nähdä tuollaista"

1:15
Katso tilanne ja Ruotsin C Moren asiantuntijoiden kommentit videolta.

Jääkiekon SHL:n ottelussa Luulajan ja Linköpingin välillä koettiin kohahduttanut tilanne, kun Linköpingin Patrick Rusell puski Luulajan Leo Komarovia päähän. TIlanteesta annettiin 2+2 minuutin jäähy, mikä ihmetytti Ruotsin C Moren studiossa.

Rusellin puskua tarkasteltiin videolta, mutta ottelun erotuomaristo antoi tilanteesta 2+2 minuutin jäähyn. Luulajan kotiyleisö ei ottanut tuomiota hyvällä, vaan buuasi tuomareille. C Moren studiossa oltiin eri linjoilla tuomariston kanssa. 

– Tuomarit katsovat, ettää se ei osu Komaroviin. Siitä voi myös tuomita pelirangaistuksen. En halua nähdä tällaista. Haluan nähdä suuremman jäähyn. Sillä ei ole mitään väliä, jos hän osuu siten, että veri vuotaa, vaan itse teko tulisi tuomita. Niin voi käydä kuitenkin jälkikäteen, C Moren asiantuntija Petter Rönnqvist sanoi.

Linköping voitti ottelun jatkoajalla 2-1. Komarovin edustama Luulaja on sarjassa kymmenentenä ja Linköping kaksi pykälää ylempänä kahdeksantena.

Katso tilanne ja Ruotsin C Moren asiantuntijoiden kommentit pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja