Mainos

Lentoyhtiö kiistää syytteet – matkatavaroista paljastui kaamea yllätys

Lentoyhtiö United Airlines on joutunut huonoon valoon erittäin epätavallisen, mutta matkustajan kannalta ikävän tapahtuman seurauksena. 

Seuraavan kerran kun matkustat lentokoneella, ole kiitollinen, ettei kukaan ole pissannut matkatavaroidesi päälle. Tämä epätodelliselta kuulostava asia on nimittäin mahdollista. 

Totuus paljastui matkatavaroita purkaessa

Matkustaja Laura Henry kertoo matkanneensa viime viikolla United Airlines -lentoyhtiön koneella Newarkista San Franciscoon. Matka sujui erittäin hyvin, mutta kotiin päästyään nainen koki kauhun hetkiä matkatavaroita purkauessaan. 

Hänen kaikki matkatavaransa ja vaatteensa olivat yltäpäältä virtsassa. Keltainen neste oli lisäksi imeytynyt uuden matkalaukun vuoreen ja haisi naisen mukaan erittäin epämiellyttävältä. 

Nainen otti välittömästi yhteyttä lentokentälle ja teki valituksen asiasta. Yhtiö ei uskonut naista, sillä hänellä ei ole lentoyhtiön mukaan ollut tarpeeksi todisteita, joilla neste olisi voitu todistaa virtsaksi. Epäilyistä huolimatta lentoyhtiö tarjoutui kuitenkin korvaamaan naiselle uuden matkalaukun. 

Henry kertoo pesseensä vaatteet ja laukun useampaan otteeseen, ja haju on nyt vihdoin poissa. Syytä siihen, miten neste oli matkalaukkuun päätynyt, ei koskaan selvitetty. 

Lähde: TMZ

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.