Lentomatkat kidutusta – Blake Lively avautuu miehensä seksikohtauksista

Blake Lively tietää, että julkkis puolisona voi joskus olla haastava yhtälö.

Hollywoodin eturivin tähdet päätyvät usein naimisiin toisten julkisuuden henkilöiden kanssa. Näin kävi myös Gossip Girl -sarjasta tutuksi tulleelle näyttelijälle Blake Livelylle, joka löysi itselleen puolison näyttelijäkollega Ryan Reynoldsista.

Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2012, ja heillä on puolentoista vuoden ikäinen tytär James, minkä lisäksi pari odottaa parhaillaan toista lasta.

Julkkiksen kanssa eläminen voi joskus tuoda arkeen yllättäviäkin haasteita. Näin kävi Livelyllekin hiljattain lentokoneessa. Tähti kertoi koettelemuksesta Jimmy Fallonin talkshow'ssa vieraillessaan.

– Lentokoneessa matkustaminen on kidutusta nykyään, sillä kaikkialla mihin katson, tv-ruuduissa on aviomieheni seksipuuhissa toisen naisen kanssa, koska kaikki haluavat katsoa Deadpoolia, aivan kaikki! Joten 14 tunnin ajan katson, kuinka mieheni pepusta syödään perunamuusia. Se on ihan uudenlainen kidutuksen muoto, Lively vitsaili ohjelmassa.

Pahempaakin on kuitenkin luvassa.

– Sitten tyttäreni huutaa huutaa "isi", ja alkaa vilkuttaa ja halata ruutua, eikä isi vilkuta sieltä takaisin. Eikä hän ymmärrä miksi, koska hän luulee puhuvansa videopuhelua isin kanssa, Lively nauratti yleisöä.

Katso video haastattelusta artikkelin pääkuvan kohdalta.

Lue myös:

    Uusimmat