Lentokoneesta jaettu kuva kuohuttaa sosiaalisessa mediassa – äiti antoi taaperon käydä potalla keskellä käytävää: "Tälle ei ole mitään tekosyytä"

10:14

Sosiaalisessa mediassa on herättänyt keskustelua kuva äidistä, joka antaa taaperonsa käyttää pottaa keskellä lentokoneen käytävää, uutisoivat New York Post ja The Sun.

Yllä olevalla videolla keskustellaan vauvaystävällisyydestä ja vauvoihin suhtautumisesta!

Keskustelua herättäneessä kuvassa lentokoneessa matkustava äiti antaa lapsensa käydä potalla keskellä lentokoneen käytävää vain senttien päässä muista matkustajista.

Naisen ja lapsen henkilöllisyydestä tai lennon numerosta ei ole tietoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvan on jakanut sosiaaliseen mediaan Passengershaming-niminen Instagram-tili. Tilillä julkaistaan kuvia matkustajien epäsopivasta käytöksestä.

Passengershaming-tilin mukaan lentokoneen henkilökunta tuli kertomaan äidille, ettei tämä voinut tehdä näin ja hänen täytyi siirtyä lapsen kanssa vessaan. Nainen oli vastannut, ettei häntä kiinnosta "paskan vertaa".

"Mikä ihmisiä vaivaa?"

Kuva on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Suurin osa kommentoijista on tyrmännyt naisen teon, ja kuvaillut toimintaa ällöttäväksi ja epähygieeniseksi.

Osan mielestä kuvan tilanne on samanlainen, kuin antaisi lapsen käydä potalla keskellä ravintolaa.

Kommentoijien mielestä nainen ei kunnioittanut ollenkaan muita matkustajia.

– Äitinä, joka on matkustanut usein taaperon kanssa, tälle ei ole mitään tekosyytä. Tämä on enemmän kuin ajattelematonta ––. Se on myös terveysriski. Toivon, että hänet estetään tulevilta lennoilta, eräs tykitti Instagramin kommenteissa.

– [Tämä on] vain väärin niin monista eri syistä, mutta vanhemman ei pitäisi koskaan pakottaa lastaan käyttämään vessaa täyden lentokoneellisen ihmisiä edessä. Mitä ihmettä, toinen kommentoi.

– Mikä ihmisiä vaivaa, kolmas ihmetteli.

"Kun sinun täytyy päästä… sinun täytyy päästä"

Monet ovat tosin myös ihmetelleet, miten ja miksi nainen on tuonut potan käsimatkatavaroissa koneeseen.

Osa kommentoijista on myös puolustanut äitiä.

– Hatut ylös kaikille niille äideille, jotka eivät välitä paskan vertaa lokeroivista säännöistä ja mistään muustakaan, mitä tulee heidän lastensa terveyteen ja hyvinvointiin, eräs kommentoija kirjoitti.

– Kun sinun täytyy päästä… sinun täytyy päästä, toinen totesi.

Lähteet: Instagram, New York Post, The Sun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja