Lentäjä koki karmean yllätyksen yöpyessään hotellissa Bostonissa – Yhdysvaltain erikoisjoukot erehtyivät huoneesta ja päätyivät kuulustelemaan väärää miestä

Erikoisjoukkojen harjoituksen tarkoitus oli parantaa sotilaiden taitoja toimia realistisissa, vieraissa ympäristöissä. Valitettavasti joukot erehtyivät huoneesta ja päätyivät kuulustelemaan väärää henkilöä.

Kyseessä oli erikoisjoukkojen harjoitus, jonka tarkoituksena oli parantaa sotilaiden taitoja toimia realistisissa ja vieraissa ympäristöissä. Erikoisjoukot olivat kuitenkin tässä tapauksessa murtautuneet väärään huoneeseen, jossa oli ollut harjoitusten ulkopuolinen henkilö. Joukkojen oli ollut tarkoitus mennä toiseen huoneeseen ja pidättää siellä ollut harjoitukseen kuulunut henkilö.

Erikoisjoukot pidättivät ulkopuolisen miehen ja laittoivat hänet käsirautoihin. Häntä kuulusteltiin yhdysvaltalaisten mediatietojen mukaan hotellihuoneen suihkussa noin tunnin ajan.

Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa, mutta poliisit kutsuttiin paikalle, ja he vahvistivat, että kyseessä oikeasti oli erikoisjoukkojen harjoitus, sanottiin harjoituksessa mukana olleen liittovaltion poliisin FBI:n lausunnossa.

Erikoisjoukot ovat esittäneet syvimmät pahoittelunsa lentäjälle, joka oli joutunut tahtomattaan osaksi harjoitusta, ja kertovat tutkivansa tapahtunutta.

Lue myös:

    Uusimmat