Lenovo esitteli taittuvanäyttöisen kannettavan tietokoneen

Lenovo on esitellyt taittuvanäyttöisen läppärin Accelerate-tilaisuudessaan. Uutuudesta kerrottiin varsin vähän, mutta se on tulossa markkinoille 2020.

Taittuvanäyttöisellä kannettavalla ei toistaiseksi ole nimeä tai hintaa, mutta se sijoittuu osaksi Lenovon korkean luokan ThinkPad X1 -mallistoa, joten se sijoittunee läppärien hintaluokassa ylempään kastiin.

Lenovon tulevassa läppärissä on ”Windows-pohjainen” käyttöjärjestelmä, Intelin toistaiseksi julkistamaton prosessori, Wi-Fi- ja 4G-yhteydet sekä stereokaiuttimet, mutta suurin huomio keskittyy tietenkin sen 13,3-tuumaiseen, taittuvaan 2K OLED-näyttöön 4:3-kuvasuhteella. Keskeltä symmetrisesti taittuva kuvaruutu tukee sekä kosketusta että Lenovon Wacom AES -kosketuskynää ja sen valmistaa korealainen LG.

Näytön voi demoesityksen perusteella sulkea tai avata kokonaan, mutta myös jättää esimerkiksi 45 asteen kulmaan parhaan mahdollisen katselukulman takaamiseksi. Läppärissä ei ole fyysistä näppäimistöä, mutta Lenovolta on tulossa varta vasten suunniteltu Bluetooth-näppäimistö, jota ei kuitenkaan vielä esitelty. Uutuudessa on myös kaksi USB-C-porttia muita lisälaitteita ja lataamista varten ja painoa vajaat 900 grammaa.

Lenovon taittuvanäyttöisestä läppäristä kuultaneen vielä runsaasti, ennen kuin se julkaistaan suunnitelmien mukaan vuonna 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja