Lempäälä sekosi mörköhuumasta – alennusta jopa lääkäristä taikasanalla Mörkö!

MM-lätkäsankari Marko "Mörkö" Anttila on synnyttänyt todellisen villityksen kotikunnassaan Lempäälässä.

Päivän sana on kaikkialla Suomessa, mutta erityisesti Lempäälässä "Mörkö".

Lempäälän kunta (tai oikeastaan Mörkölän kunta) onnittelee ja kiittää tiedotteessaan koko Suomen MM-joukkuetta. Erityiskiitokset menevät joukkueen kapteenina toimineelle Anttilalle.

Kunta kertoo lähettäneensä Anttilalle ja hänen vanhemmilleen jo kukkalähetykset. Lempäälän jäähallin eli Kiekkobussi Areenan nimi vaihtuu puoilestaan Mörkö Areenaksi kesäkuun ajaksi.

Lempäälässä kerätään nyt ideoita kunnan sankarin kunnioittamiseksi. Kunnan tiedotteen mukaan ehdotuksia on jo lyhyessä ajassa tullut valtava määrä kadunnimien vaihtamisesta aina Mörkö-patsaan luomiseksi. 

Lempääläsä on luvassa myös juhlat kiekkosankarille.

Yritykset mukana Mörkö-huumassa

Samaan aikaan myös monet lempääläläiset yritykset ovat ottaneet osaa Mörkö-huumaan. Lempäälän S-market kujeilee Facebookissa olevansa nyt Mörkö-market.


Mörkö-salasanalla saa nyt Lempäälässä myös useita rahanarvoisia etuja. Lausumalla sanan "Mörkö" saa nimittäin nyt alennuksia mm. paikallisesta kauneushoitolasta ja lääkäriasemalta. Myös Mörkölän apteekki kertoo olevansa samoilla linjoilla. 

Huoltoasema Nete Mantunkulma pohtii puolestaan olevansa nyt Neste Mörkölä, jonka kassalla saa ilmaiset voitonkahvit Mörkö-taikasanalla.

Sosiaalisessa mediassa liikkuu myös kuvamuokkaus, jossa Lempäälän kunnan vaakunaan on lisätty mörkö.

Eräässä Facebook-päivityksessä pohditaan, että vuoden Lemposta tuskin tarvitsee tänä vuonna edes äänestystä. Pitäisiköhän tämänkin tunnustuksen nimeksi vaihtaa "Vuoden Mörkö"?

Lue myös:

    Uusimmat