Lemmenrohtoja luonnosta

Luonnon antimia on valjastettu kautta aikojen sukupuolivietin ja rakkauselämän piristämiseen. Katso, minkä tuttujen kasvien ja mausteiden uskotaan tuovan säpinää makuuhuoneen puolelle.

Basilika

Tanskan kuningas Kristian IV yritti selättää potenssiongelmaansa nauttimalla basilikaa. Nykyään basilikan tiedetään vaikuttavan estrogeenituotantoon. Se tepsii myös vaihdevuosiin. Oikein annosteltua basilika lisää seksuaalisuutta.

Nokkonen

Roomalaiset löyhyttelivät sukuelimiään nokkosilla nautinnon toivossa. Nokkonen antaa puhtia, mutta sisäisesti käytettynä! Erityisen tehokkaita ovat varhaiskevään nuoret nokkosenlehdet sekä nokkosen siemenet. Unkarilaiset käyttävät yhdessä nokkosta ja kauraa nostaakseen miesten testosteronipitoisuutta.

Kaura

Luonnonvarainen, ravinnerikas kaura lisää energiaa ja virkistää kehoa. Se stimuloi kilpirauhasta ja täten auttaa impotenssiin ja hedelmättömyyteen.

Rosmariini

1600-luvulla oli vallalla uskomus, että rosmariini tuo avun hedelmättömyyteen. Sittemmin rosmariinia on käytetty impotenssin hoidossa sekä apuna seksuaaliseen haluttomuuteen. Lemmenhaluja voi edistää myös käyttämällä rosmariinia tuoksulampussa tai viinin mausteena.

Siankärsämö

Suomessa tuttu kasvi tepsii moniin vaivoihin. Kokeile nauttia muutama tunti ennen petipuuhia siankärsämöteetä tai pureskele siankärsämön vartta.

Vuohenputki

Vuohenputken siemenet toimivat maailmalla lemmenlääkkeenä. Intiassa kasvin siemenet käristetään pannulla yhdessä tamarindin siemenien kanssa. Mieskunto paranee, kun nauttii lusikallisen seosta maidon ja hunajan kanssa.

Tryffelit

Tammen juuristossa viihtyvän multasienen uskottiin 1700-luvulla saavan naiset myöntyviksi ja miehet rakastettavammiksi. Tryffelit sisältävät androstenolia, jonka hajun naarassika haistaa.

Sipuli

Sipuli sisältää kaikkia seksuaalisuudelle tärkeitä mineraaleja. Lisäksi se uudistaa rauhastoimintaa. Monet uskonnot kieltävät sipulin syönnin siksi, että sen uskotaan kasvattavan seksuaalista viettiä ja täten heikentävän keskittymistä henkisyyteen.

Sipulin ohella myös valkosipulin uskotaan lisäävän seksuaalista halua.

Vanilja

Vaniljaa on käytetty kylpyvedessä lisäämään eroottisuutta. Atsteekit lisäsivät sitä suklaan mausteeksi.

Lue lisää lemmenlääkkeistä tästä

Studio55/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat