Mainos

Leluja Syyriaan kuljettanut Rami haavoittui iskussa – yritetään saada Suomeen jo huomenna

Suomensyyrialaisen avustustyöntekijän Rami Adhamin kerrotaan haavoittuneen pommituksessa Syyriassa. Venäjä ja Syyria ovat tehneet voimakkaita ilmaiskuja Syyrian pohjoisosiin.

Suomi-Syyria-Yhteisön Facebook-sivuilla julkaistun kuvan yhteydessä kirjoitetaan, että tieto Rami Adhamin haavoittumisesta tuli yhteisölle, kun he katsoivat kuvia Aleppon pommituksissa haavoittuneista ihmisistä.

Järjestön varapuheenjohtaja Loai El Shamaly kommentoi Helsingin Sanomien haastattelussa, että Adham yritetään saada nyt mahdollisimman nopeasti takaisin Suomeen.

– Samassa pommituksessa kuoli muutama lapsi sekä nainen. Adhamin käsi on murtunut ja hänestä on poistettu sirpaleita, El Shamaly sanoi Helsingin Sanomille.

Viimeisempien tietojen mukaan Adhamia ollaan viemässä Turkissa terveyskeskukseen tarkastettavaksi hänen vammojensa vuoksi.

Mikäli yllä oleva kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suomessa 27 vuotta asunut Rami Adham on tullut tunnetuksi avustuspakettien viejänä entiseen kotimaahansa. Adham on vienyt Syyriaan viimeisen 3,5 vuoden aikana etenkin leluja lapsille, jotka joutuvat elämään kriisin keskellä.

Asiasta on uutisoinut muun muassa Yle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.