Leijonien ykkösketjulle kovaa ripitystä – Petteri Sihvonen laukoo suorat sanat: "Koskaan ennen ei ole tapahtunut tällaista"

Leijonien ykkösvitjalle tiukkaa palautetta – Petteri Sihvoselta suorat sanat: "Mua korpesi tosi paljon" 2:53
Leijonien ykkösvitjalle tiukkaa palautetta – Petteri Sihvoselta suorat sanat: "Mua korpesi tosi paljon".

Sakari Manninen, Mikko Rantanen ja Teemu Hartikainen ovat muodostaneet Suomen hyökkäyksen ykkösketjun jääkiekon MM-turnauksessa Tampereella. Tulostakin on tullut, mutta MTV Urheilun asiantuntijalla Petteri Sihvosella on siitä huolimatta sanansa sanottavana kolmikon pelaamisesta.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Ykkösketju on kantanut vastuuta Leijonien hyökkäyspään tehoista. Rantanen johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä seitsemällä syöttöpisteellään ja Manninen on toisena tehoilla 3+3. Hartikainenkin on iskenyt kolme osumaa.

Sihvosen arvostelu ei kohdistukaan niinkään kolmikon hyökkäyspelaamiseen. Sen sijaan tietty osa "troikka Mannisen" tekemisessä "korpeaa" Sihvosta todella paljon. Asiantuntijan mukaan kolmikon toiminta jäällä on ennennäkemätöntä.

Etenkin Sihvonen nostaa esiin Mannisen, jonka pitäisi asiantuntijan mielestä saada ketjunsa kuriin.

– Olen seurannut Leijonia vuodesta 1978 lähtien. Siinä on ollut senttereitä (Matti) Hagman, (Raimo) Helminen, Koivun veljekset (Saku ja Mikko), (Sebastian) Aho. Keitä ikinä. Koskaan ennen ei ole tapahtunut tällaista, Sihvonen sanoo.

– Se on vastoin Leijonien traditiota.

Voit katsoa pääkuvan videolta, mikä Sihvosta Mannisen vitjan pelaamisessa ärsyttää.

Vilttiketjun muista jäsenistä Jani Alkio haastoi Sihvosen näkemyksen, kun taas Ari Vallin taiteili kumppaneittensa mielipiteiden välimaastossa.

Vilttiketju-ohjelma esitetään MTV Uutiset Livessä Leijonien otteluita seuraavana aamuna.

Koko sunnuntain Vilttiketjun voit katsoa alla olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat