Leijonien olympiavoittaja jää pois MM-kotikisoista – leiriryhmään muutoksia

MTV listasi: Näitä NHL-pelaajia voidaan odottaa kotikisoihin 1:14
MTV listasi: Näitä NHL-pelaajia voidaan odottaa kotikisoihin.

Leijonissa olympiakultaa voittanut hyökkääjä Iiro Pakarinen jättää MM-leirityksen ja -kisat väliin. Suomen jääkiekkomaajoukkue tiedotti lauantaina myös muutoksista MM-leiriryhmässä. 

Tällä kaudella Jokereita ja HIFK:ta edustanut Pakarinen olisi ollut vahvasti ehdolla myös MM-joukkueeseen olympiamenestyksen ja aiemman MM-kokemuksen turvin. 

– Iiro Pakarista pyysimme mukaan leiritykseen, mutta hän joutuu jättämään leirin ja kisat väliin henkilökohtaisista syistä. (Puolustaja) Nuutti Viitasalo taas valitettavasti loukkaantui torstain Tanska-ottelussa ja hänen kautensa on ohi, Leijonien GM Jere Lehtinen selvitti lauantaisessa tiedotteessa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Leijonien MM-leiritys jatkuu ensi viikolla Joensuussa ja Kuopiossa. Viikko huipentuu Norja-otteluihin torstaina ja perjantaina. 

Tanskasta leirityksen aloittaneeseen kokoonpanoon liittyvät mukaan hyökkääjät Valtteri Filppula, Jere Innala, Saku Mäenalanen, Toni Rajala, Jere Sallinen sekä puolustajat Atte Ohtamaa ja Vili Saarijärvi.  

– Tanskassa jokainen kenttäpelaaja pääsi pelaamaan kaksi peliä. Nyt leiriryhmän kokoa kasvatetaan. Tulevalla viikolla mukana on viisi kentällistä, kun seurajoukkueista vapautui meille hyviä vahvistuksia mukaan kokoonpanoon, Lehtinen kertoo.

MM-kisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.-29. toukokuuta. C More esittää jokaisen ottelun suorana. 

Lue myös:

    Uusimmat