Leijonien koronaryppäässä tartunnan saanut Ässät-hyökkääjä jälleen pelikunnossa – kuvaili seuran podcastissa tuntojaan: "Elämäni pisimmät kaksi viikkoa"

7:53
Leijonien ensimmäinen koronatartunta havaittiin jo heti turnauksen jälkeen maanantaina.

Yksi Ruotsin helmikuisessa jääkiekon Euro Hockey Tour -turnauksessa tartunnan saaneista Suomen pelaajista oli Ässien Peter Tiivola. Keskushyökkääjä vahvisti asian Ässien Pata Podisee -podcastin haastattelussa

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kertoi maanantaina MTV Urheilulle, että kaikkiaan 12 Leijonien jäsenellä (pelaajat ja johtoryhmä) vahvistettiin koronavirustartunta.

– Kun tulimme sieltä sunnuntai-iltana koneella Helsinki-Vantaalle, kaikki meidät testattiin. Maanantaiaamuna herätessä puhelimeen oli tullut viesti, että joukkueessa on positiivinen koronavirustartunta. Sanottiin, että kaikki ovat 14 vuorokautta karanteenissa eikä saa käydä edes kaupassa. Siitä alkoi varmasti elämäni pisimmät kaksi viikkoa, Tiivola kertoi Pata Podisee -podcastissa.

Tiivola kävi testissä keskiviikkona, joka paljasti positiivisen testituloksen.

Koronavirus osoittautui Tiivolan kohdalla onneksi oireiltaan lieväksi. Pelaaja palasi joukkueen mukaan maanantaina. Samoin teki myös valmentaja Ari-Pekka Selin.
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja