Leijonat sai karun selkäsaunan Venäjän juniorijoukkueelta!

Leijonat palasi yhdeksän kuukauden tauon jälkeen kehiin, kun torstaina Karjala-turnauksessa vastassa oli Venäjä. Suomi sai karua kyytiä Venäjän nuorisojoukkueelta, joka oli parempi peräti lukemin 6–2.

Venäjä lähetti Helsinkiin alle 20-vuotiaiden maajoukkueen, mikä herätti porua Karjala-turnauksen alla.

Punapaitainen junnujoukkue laittoi kuitenkin Suomen istumaan.

Avauserän jälkeen lukemat olivat jo Venäjälle 3–0.

Suomi tuli toiseen erään paremmalla ilmeellä. HPK-puolustaja Elmeri Eronen kavensi, mutta se oli laiha lohtu. Venäjä iski tämän jälkeen vielä kahdesti ennen summerin soittoa.

Leijonat yritti saada kiriä käyntiin, kun Jere Sallinen ohjasi Valtteri Kemiläisen laukauksen sisään aivan kolmannen erän alussa.

Kiri katkesi lopullisesti, kun Jegor Afanasjev latasi kiekon ylivoimalla Leijonat-vahdin Oskari Setäsen kautta sisään.

Leijonat kohtaa lauantaina Tshekin. Tämän jälkeen sunnuntaina ohjelmassa on vielä taisto Ruotsia vastaan.