Leijonat saa lautaselle pehmitetyn vastustajan – Suomelta lisävauhtia kohti B-sarjaa?

Saksa puristi 4-2-pakkovoiton Itävallasta jääkiekon MM-kisoissa Tampereella perjantaina. Itävalta pelaa seuraavaksi Leijonia vastaan jo lauantaina kello 16.20 alkaen.  

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Kanada–Suomi la 18.5. klo 17.20. Studio käyntiin jo klo 16.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Pääkuvan video: C Moren asiantuntijat Olli Jokinen ja Karri Kivi kritisoivat Saksan NHL-tähden Moritz Seiderin pelaamista Itävalta-ottelun aikana. 

Wolciech Stachowiak iski voittomaaliksi jääneen 3-1-osuman ajassa 33.32. 

C Moren asiantuntija Olli Jokinen hämmästeli tämän jälkeen Itävallan joukkueen saamattomuutta. 

– Haluaisin nähdä, että he olisivat aggressiivisempia ja nimenomaan haluaisivat voittaa tämän pelin, eikä ottaa sympatiatappiota, Jokinen linjasi MM-studiossa. 

Lukas Haudum toi vielä toivoa Itävallalle, mutta tasoitus jäi tekemättä. Nico Sturm (2+0) viimeisteli loppulukemat tyhjiin Itävallan siniviivasekoilun jälkeen.

Juttu jatkuu videon alla.   

Kolme ensimmäistä peliään hävinnyt Saksa on nyt kuudessa pisteessä, ja tarvitsee puolivälieriin mieliäkseen vielä kipeästi lisäpinnoja otteluistaan Unkaria ja Ranskaa vastaan. 

Itävalta on A-lohkon jumbona, pisteen Unkaria perässä. Lauantaina sillä on edessään valtava haaste, kun se luistelee haastamaan Leijonat hyvin lyhyellä palautusajalla. Unkari kärsi perjantaina Suomelle 1-7-tappion.  

Ensi maanantaina pelattavassa Itävalta-Unkari-ottelussa on hyvin todennäköisesti panoksena paikka MM-kisojen A-sarjassa. Unkari nousi A-sarjaan näihin kisoihin, Itävalta vuotta aiemmin takaoven kautta, kun Venäjä ja Valko-Venäjä suljettiin turnauksesta.  

Lue myös:

    Uusimmat