Lehti: Unelmien poikamies-Antti kihloissa

Suomen kaikkien aikojen ensimmäisenä unelmien poikamiehenä tutuksi tullut Antti Peltonen on tehnyt elämässään täydellisen muutoksen. Miehen elämänmuutoksesta uutisoi Iltalehti.

25-vuotias Antti Peltonen sai tarpeekseen entisestä elämästään viime kesänä ja laittoi tuulemaan uuden, paremman elämän saamiseksi.

Mies muutti pois Helsingin hälystä takaisin kotiseudulleen, josta löysi itselleen myös rakkauden.

– Asuin keskellä Helsingin hälyä, liikuin pintapaikoissa ja yöelämässä, oli erilaista työtä ja paljon keikkoja. Olin pitkään jo ollut väsynyt ja tuntui, että olin aina myöhässä ja en ikinä ehtinyt tavata minulle tärkeitä ihmisiä. Olin palamassa stressissäni loppuun enkä enää oikein tuntenut itseäni rooleissa, joita vedin, Antti sanoo.

Antin mitta tuli täyteen kesken Raumanmeren juhannusjuhlien. Keikan jälkeinen biletys ei kiinnostanut ja mies pakkasi laukkunsa ja ajoi vanhempiensa luo Ylöjärvelle. Miehen kesä kului pääosin kotikonnuilla, jossa vastaan käveli myös elämän nainen.

– Rakkaus tulee, kun sitä vähiten odottaa. Elämänmuutoksen jälkeen vain tuntui, että olen vihdoin valmis myös perheelle. Naisessa arvostan positiivisuutta, ja olen löytänyt uudessa rakkaassa sielunkumppanin myös arvomaailmassa, rakkaansa kanssa kihloihin mennyt komistus paljastaa.

Peltonen asuu kihlattunsa kanssa Tampereen Pispalassa. Uuteen elämään kuuluu myös oman tatuointifirma ja näyttelijänopinnot.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat