Mainos

Unelmien poikamies Antti Peltonen: Pintaliito on osaltani ohi

Unelmien poikamies –ohjelmasta alun perin tutuksi tulleen Antti Peltosen Tampereelle muuton takana on ollut muun muassa halu rauhoittua.

Peltonen oli Radio Novan Aamun radiossa vieraana ja kertoi nykyisistä kuulumisistaan. Ohjelman juontajat Kimmo Vehviläinen ja Minna Kuukka kysyivät mieheltä tämän Tampereelle muutosta ja kihloihin menemisestä. Antti kertoi poistuneensa Helsingistä rauhoittumisen takia.

– Kun olen tällainen maalaispoika alun perin, niin eihän sitä Helsinkiä aikaansa pidemmälle jaksa. Pintaliito on osaltani mennyt ja taas mennään pintaa syvemmälle, Antti paljasti haastattelussa.

Tällä hetkellä nuori mies keskittyy näyttelemiseen ja esittää pääroolin Sipoossa kesällä nähtävässä näytelmässä Zache, tähti ja Kanervankukka, jossa mies näyttelee pääosassa Zacharias Topeliusta. Näyttelemisen lisäksi mies tanssii edelleen Scandinavian Hunks –ryhmässä. Näytteleminen on kuitenkin aina ollut miehelle rakas asia.

– Olen näytellyt jo kauan ennen Hunkseihin liittymistä. Näytteleminen on ollut mukana jo ennen urheilu-uraa. On ihan hienoa olla taas vakavasti otettavassa roolissa ihmisten edessä, Antti vitsailee viitaten Hunkseihin.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä,tutustu.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.