F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lehti: Ferrari-johdon kärsivällisyys on jo koetuksella, tallipäällikön työpaikka vaarassa – Maranellosta löytyi potentiaalinen korvaaja

5:48
Ferrarilta pahaa sekoilua Itävallassa – keskinäinen kolari puhutti C Moren F1-studiossa

Italialaisen Corriere della Seran mukaan sunnuntaina ajettava Unkarin GP on Ferrarin kauden kannalta vedenjakaja, joka saattaa jo ratkaista sen, saako tallipäällikkö Mattia Binotto jatkaa tehtävässään.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari on epäonnistunut SF1000-autonsa suunnittelussa raskaasti. Auto on kauden kahden ensimmäisen osakilpailun perusteella vaikeasti ajettava, ja kun talli joutuu FIAn tutkimusten jälkeen tulemaan toimeen viimevuotista tehottomammalla voimayksiköllä, jälki on ollut rumaa.

Kauden kahtena ensimmäisenä GP-viikonloppuna Ferrari hävisi Mercedekselle aika-ajovauhdissa noin sekunnin. Itävallan-viikot päättyivät Ferrarin osalta noloon kolariin, jossa Charles Leclerc jyräsi Sebastian Vettelin yli heti Steiermarkin GP:n ensimmäisellä kierroksella.

Kilpailun jälkeisenä maanantaina Maranellossa pidettiin pitkä palaveri. Corriere della Seran mukaan tallipäällikkö Binotton luottamus puheenjohtaja John Elkannin ja toimitusjohtaja Louis Camillerin silmissä vetelee viimeisiään. Jos Unkarissa ei ole nähtävissä käännettä parempaan, Elkann ja Camilleri ovat valmiita koviin ratkaisuihin.

Yhtenä mahdollisena korvaajana Binottolle Italiassa on esitetty Antonello Colettan, 53, nimi. Coletta on johtanut Ferrarin urheilupuolta vuodesta 2014 lähtien. Kaikkiaan hän on työskennellyt Ferrarin palveluksessa vuodesta 1997 lähtien.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja