Lehti: Britneyn siskon vauvan isä krooninen pettäjä

Britney Spearsin raskaana olevasta 16-vuotiaasta pikkusiskosta on vähitellen tulossa samantyyppinen tähti kuin surullisenkuuluisasta siskostaan. Juorulehtien kyseenalaiseen aateliin kuuluva National Enquirer väittää Jamie Lynn Spearsin antaneen toistuvasti kenkää tulevan lapsensa isälle, koska nuorukainen ei malta millään pysyä erossa muista naisista.

Lehden mukaan Casey Aldridge on pettänyt Spearsin siskoista nuorempaa lukuisia kertoja. Yhden kerran hän saattoi jopa erään naisen raskaaksi.

- Minusta tuntuu, että Casey on sarjapettäjä, joka on valehdellut Jamie Lynnille ja ollut hänelle uskoton uudestaan ja uudestaan. Olen varma, että Jamie Lynn tietää sydämessään, että Casey on valehteleva, pettävä koira. Siitä huolimatta hän on täysin rakastunut Caseyhen, lehden lähde väittää.

"Läheiseksi ystäväksi" luonnehdittu lehden lähde kertoo Jamie Lynnin ottaneen Caseyn takaisin kerta toisensa jälkeen, "huolimatta siitä kuinka kamalasti Casey häntä kohtelee".

- Viime keväänä Caseyn oli pakko kertoa Jamie Lynnille, että hän on pettänyt tätä ja saattanut toisen tytön raskaaksi. Jamie Lynn oli täysin murtunut. Hän vannoi, ettei Casey enää koskaan kuulu hänen elämäänsä.

Kohujulkaisu väittää Aldridgen tapailevan yhä salaa yhtä toista naista. Salasuhdeväite on hieman hämmentävä, sillä Spearsin ja Aldridgen on uutisoitu jo eronneen. Toisaalta, Spearsin-perheen ihmissuhdekuviot ovat aina olleet hieman tavallisuudesta poikkeavia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja