Legendaarinen seura muuttamassa stadioninsa nimen Cristiano Ronaldon mukaan? – "Yksi historiamme suurimmista symboleista"

Legendaarinen portugalilainen jalkapalloseura Sporting kaavailee muuttavansa stadioninsa nimen Cristiano Ronaldon mukaan. Ronaldo pelasi juniorina Sportingissa ja debytoi seuran edustusjoukkueessa kaudella 2002–03.

Portugalin mestaruuden 18 kertaa voittanut lissabonilainen Sporting pelaa nykyään kotiottelunsa José Alvalade -nimisellä stadionilla. Sportingin puheenjohtaja Frederico Varandas myöntää Tuttosportille, että seurassa oltaisiin ylpeitä, jos stadionin nimeä muutettaisiin Ronaldon mukaan.

Tuttosport raportoi, että Portugalissa on spekuloitu stadionin mahdolliseksi uudeksi nimeksi "CR7 Arenaa", "Cristiano Ronaldo Stadiumia" ja sekoitusta vanhasta ja uudesta, "José Alvalade CR7:ää".

– Cristiano on – ja tulee aina olemaan – yksi suurimmista symboleista seuramme historiassa. Olemme ylpeitä, että meidät assosioidaan Cristiano Ronaldon kanssa ja maailman parhaan jalkapalloilijan nimi yhdistyy Sportingin kanssa, Varandas sanoi.

Ronaldo palasi eilen José Alvalade -stadionille, kun Portugali voitti EM-karsinnoissa Luxemburgin 3–0. Ronaldo viimeisteli isäntien 2–0-maalin.

Lue myös:

    Uusimmat