Leena päätti tuunata ja koota vanhan jakkaransa – lopputulos ei ollut "ihan Strömsöstä": "Kaikki sujui hyvin, kunnes käänsin sen..."

0:26
Leena päätti tuunata jakkaran – lopputulos ei ihan Strömsöstä

Kun Leena päätti itse koota vanhan jakkaransa, syntyi "jakkaraprojektista" monille hupia.

Aikoinaan jakkara oli Leenan opiskelija-asunnossa. Se oli sellainen kuin monet muutkin – siis koivunvärinen.

– Muuton yhteydessä olin purkanut jakkaran tarpeettomana osiin ja vienyt varastoon. Muutaman vuoden päästä muistin jakkaran ja ajattelin, että sen voisi kunnostaa ja ottaa taas käyttöön, Leenakuvailee tee se itse -projektiaan, josta syntyi lopulta hupia monille.

"Kaikki sujui hyvin, kunnes käänsin jakkaran"

Leena päätti ryhtyä tuumasta toimeen. Hänellä oli vielä jäljellä hieman vaaleanpunaista maalia. Sopivat ruuvitkin löytyivät kotoa – tai niin Leena ainakin luuli.

– Kun olin hionut ja maalannut jakkaran, tuli jalkojen kiinnittämisen vuoro. Kaikki sujui hyvin, kunnes käänsin jakkaran... Eikä! Ruuvit tulivat pohjan läpi. En ollut huomannut asiaa, kun kokosin jakkaraa maton päällä, Leena kuvailee.

"Toivottavasti jakkarasta on ollut iloa seuraavalle omistajalleen"

Lattia onneksi kesti – se kun oli laattaa, johon ruuveista ei tullut jälkiä. Maalikin oli jo loppu.

– Kittasin vain kolot umpeen, etsin sopivan pituiset ruuvit, kasasin jakkaran ja kiikutin kirpparille, josta joku oli sen sitten ostanut. Toivottavasti jakkarasta on ollut iloa seuraavalle omistajalleen, Leena sanoo.

Tuunauksesta tuli somehitti

Leena on aiemmin tykännyt lueskella muiden tekemiä mokia Facebookin suositussa ryhmässä. Kun kohdalle sattui oma "Strömsö-hetki", Leena päätti jakaa sen muille. Kuva keräsi monia huvittuneita reaktioita.

– Kommentteja on ollut hauska lukea! Olisikohan sittenkin pitänyt säilyttää se jakkara, hän heittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja