Lauri Ylönen Me Naisissa: Korkki kiinni lapsen vuoksi

The Rasmus -yhtyeen keulakuvana tutuksi tullut muusikko on viimeiset pari vuotta nauttinut elämästään isänä, ilman viinaa. Asiasta uutisoi Me Naiset.

Lauri Ylönen sai avovaimonsa. PMMP-yhtyeen Paula Vesalan kanssa Julius-pojan huhtikuussa 2008. Ennen pojan syntymää muusikko eli pitkitettyä nuoruutta, johon kuului bändielämä ja kiertäminen The Rasmuksen kanssa ympäri maailmaa.

Pitkitetty nuoruus tuli kuitenkin päätökseensä, kun esikoispoika syntyi. Entinen elämä sai jäädä taakse ja Lauri laittoi korkin kiinni.

– Kun minusta pari vuotta sitten tuli isä, elämääni tuli uutta ryhtiä. Ennen saatoin valvoa aamuseitsemään, mutta nyt herään samaan aikaan leikkimään lapseni kanssa. Lopetin myös alkoholinkäytön. Tajusin, että on minun vastuullani hoitaa pojalleni yhtä hieno lapsuus kuin itsellänikin oli.

Muutaman vuoden perhe-elämän jälkeen Lauri Ylönen on palannut takaisin musiikin pariin. Lauri julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa maaliskuun lopussa. Myös The Rasmus avaa studion ovet pitkän tauon jälkeen tulevana kesänä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat