Lauri Markkasen ylväs putki katkesi NBA:ssa

Kotikentällä pelannut Lauri Markkasen Chicago Bulls hävisi Atlanta Hawksille koripallon NBA:ssa pistein 118–123. Markkanen nakutti 19 pistettä ja katkaisi näin ollen jo 12 ottelua kestäneen vähintään 20 pisteen putkensa. Markkasen vähintään 20 pisteen putki kesti 11 ottelua, jos mukaan ei lasketa nousevien tähtien tähdistöottelua.

Vaikka Markkanen ei yltänyt 20 pisteeseen, hän oli silti joukkueensa paras pistemies. Markkanen nappasi lisäksi yhdeksän levypalloa. Peliaikaa hän sai lähes 29 minuuttia. Bullsin toiseksi parhaat pisteet keräsi Antonio Blakeney, joka heitti 17 pistettä.

Atlantan parhaat pisteet keräsi Alex Len, joka sai 28 pistettä.

Bulls on voittanut tällä kaudella 18 ottelua.

Bulls pelasi myös edellisen ottelunsa Atlantaa vastaan. Chicago voitti tuolloin vieraissa pelatun ottelun pistein 168–161. Chicagon ja Atlantan ottelu venyi tuolloin neljännelle jatkoajalle.

Ottelu kuormitti molempien joukkueiden tähtipelaaja ja muun muassa Markkanen oli kentällä tuolloin lähes 54 minuuttia. Peliminuuttiensa aikana Markkanen pussitti 31 pistettä, voitti 17 levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä.

Lue myös:

    Uusimmat