Lauri Markkasen valmentaja heitettiin ulos kesken ottelun – erikoinen tuomaripäätös kummastutti: "En ole koskaan nähnyt vastaavaa"

Chicago Bullsin ja Los Angeles Clippersin välisessä NBA-ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun molempien joukkueiden päävalmentajat lensivät ulos kesken ottelun.

Tilanne sai alkunsa, kun Lauri Markkasen Chicagoa valmentava Jim Boylen suivaantui pelaajiensa kohtelusta, joten hän ajautui sanaharkkaan Clippersin päävalmentaja Doc Riversin kanssa.

Tuomari kuunteli riitelyä aikansa, kunnes passitti valmentajakaksikon katsomon puolelle.

– Kerroimme valmentajille, että nyt riittää, mutta he vain jatkoivat, ottelun tuomaroinut Jason Phillips perustelee ratkaisuaan ESPN:n mukaan.

Kumpikaan valmentaja ei kuitenkaan kantanut toisillensa kaunaa taiston tauottua. Clippersin pitkäaikainen päävalmentaja Rivers intoutui jopa vitsailemaan erikoisella ulosajollaan.

– En ole koskaan nähnyt vastaavaa, mutta olen ollut kuvioissa pitkään, joten minun piti kokeilla jotain uutta. Oikeastaan se tuntui ihan hyvältä. Viini oli ilmiömäistä, kun katsoin päätösneljännestä, Rivers vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat