Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Laura Voutilaisen kassi:

Julkaistu 09.10.2003 17:33

- parsaa - jokirapu - tomaatteja - tuoretta pinaattia - vihreitä linssejä - tuore ananas - kookoskermaa - vaahtokarkkeja

Vihreää parsaa, jokirapua

3 parsaa henkeä kohden 2 keitettyä jokirapua 2 luumutomaattia 1 dl tuoretta pinaattia 1 dl valkoviiniä 1/2 dl oliiviöljyä 1/2 tl tomaattipyrettä 1 tl voita mustapippuria myllystä Maldon- suolaa

Kuori parsat ja keitä suolalla maustetussa vedessä kaksi minuuttia. Nosta parsat jääveteen (eivät kypsy liikaa, säilyy maku ja väri). Irroita ravuista lihat. Murskaa rapujen kuoret ja kuumenna kattilassa vähässä oliiviöljyssä tomaattipyreen kanssa. Lisää viini ja anna kiehua kunnes viini on kiehunut lähes kokonaan pois. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää öljy. Mausta ja siivilöi kuoret pois. Kuumenna kattilassa oliiviöljyssä puolitetut tomaatit ja pinaatin lehdet kuumaksi sekä mausta. Kuumenna vielä parsat voilla maustetussa vähässä vedessä. Nosta lautaselle parsat, kuuma pinaatti- tomaatti seos ja rapujen liha. Kaada päälle ravun makuinen oliiviöljy.

Linssikeitto

2 dl liotettuja linssejä pakkaukseen ohjeen mukaan 1-2 kuorittua perunaa (jauhoinen lajike) 6 dl vettä pari tippaa Tabascoa 2 dl kookoskermaa 1 dl silputtua persiljaa mustapippuria myllystä Maldon- suolaa

Lisää linssit, pilkotut perunat, vesi kattilaan ja keitä kypsäksi. Kaada kypsä keitos tehosekoittimeen tai soseuta sauvasekoittimella samettisen tasaiseksi. Halutessasi siivilöi keitto. Lisää kookoskerma, persilja, mausteet ja kuumenna. Tarjoile keiton kanssa paahdettua leipää.

Liekitetyt ananakset ja kookoskermaa

1 kokonainen tuore ananas 1 tl voita 1 dl sokeria 1 tuore vaniljatanko 2 dl kookoskermaa 1/2 dl suikaloitua tuoretta minttua

Leikkaa ananas pitkittäin neljään lohkoon. Leikkaa lohkoista ja paloittele ananaksen hedelmäliha kuutioiksi. Halkaise tuore vaniljatanko pitkittäin ja kaavi veitsellä vaniljan malto. Kuumenna voi laakeassa kasarissa. Lisää sokeri, ananaskuutiot, vaniljan malto ja kuumenna. Liekitä konjakilla. Nosta kuuma ananasseos kuorien päälle. Vaahdota kookoskerma, mausta sokerilla ja mintulla. Tarjoile kerma ananaksen kanssa.

Lisää aiheesta:

Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaaMozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erotSyötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstäLöytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:11
    Testit

    Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaa

  • 08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • 06:38
    Sydänterveys

    Syötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstä

  • Eilen18:55
    Videopelit

    Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"

  • Eilen17:31
    Leivonta

    Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!