Sokkikäänne Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – Laura Malmivaara joutuu jättämään kilpailun kesken

1:42

Laura Malmivaara joutuu jättämään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun kesken. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun kolmas finalisti, näyttelijä Laura Malmivaara joutuu jättämään kilpailun kesken katkenneen käden vuoksi. 

Malmivaaran käsi katkesi sunnuntaiaamun harjoituksissa 16.4. Harjoituksissa naisen käsi kolahti hänen tanssiopettajansa Mikko Ahdin käteen. 

– Kätemme osuivat yhteen kovassa vauhdissa. Tunsin heti, että nyt kävi pahasti, Malmivaara kertoo ohjelman kulisseissa. 

Tanssipari lähti pian harjoitusten jälkeen yhdessä sairaalaan. Pian selvisi, että vammat ovat kuviteltua pahemmat, minkä vuoksi Malmivaara ei pysty jatkamaan kisassa. Hänen kätensä joudutaan leikkaamaan maanantaiaamuna.

– Huomasin heti röntgenkuvasta, että kyynärvarteni on poikki. Lääkärin mukaan käsi täytyy leikata, jotta luu menee varmasti paikoilleen. Kylmäpakkauksella ei nyt tästä selvittykään, Malmivaara toteaa pettyneenä. 

Laura Malmivaara ja Mikko Ahti ovat olleet vahvoilla kilpailussa. Sunnuntaina 16.4. heidän oli tarkoitus tanssia sambaa ja quickstepiä. 

– Haluan kiittää Mikko ja kaikkia äänestäjiä. Olen saanut todella paljon upeita kommentteja tuntemattomilta ihmisiltä. Kaikki ovat kannustaneet meitä niin paljon. Harmittaa todella paljon, että tämä loppuu kesken kaiken, Malmivaara sanoo. 

Näyttelijä teki päätöksen kuultuaan lääkärin uutiset. Koko tuotantotiimi seisoo Malmivaaran päätöksen takana. 

– Olen hämmentynyt ja herkillä. Yritän nyt parhaani mukaan sulatella tätä pettymystä. Nyt oli mentävä terveys edellä. Minun olisi ollut täysin mahdotonta tanssia täysillä. Päätös oli todella vaikea, Malmivaara sanoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja