Laura Lepistö joutui Tanssii Tähtien Kanssa -äänestyksessä tilanteeseen, jota hän pelkäsi: "Keskellä on aika kriittistä olla"

4:01
Katso videolta parin upea tanssi!

Taitoluistelija Laura Lepistö kertoo ennättäneensä jo huolestua putoamisestaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa viime sunnuntaina.

Laura Lepistö tähdittää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa parinaan Marko Keränen. Lepistö kertoo MTV Uutisten haastattelussa pelänneensä viime sunnuntaina pudotusta toden teolla. Syy tähän oli se, että Lepistö ja Keränen sijoittuivat pistetaulukon keskivaiheille.

– Olin ihan sairaan jännittynyt, koska olemme puhuneet siitä, että keskellä on aika kriittistä olla, koska ihmiset alkavat sitten äänestämään niistä alimmista sitä lemppariansa. Sen takia minua kyllä jännitti ihan sikana. Alkoi jo tulemaan vähän sellaiset tunteet pintaan, Lepistö kertoo.

Lepistö ja Keränen sijoittuivat viime jaksossa saamiensa 36 pisteen kanssa aivan pistetaulukon keskivaiheille. Heidän yläpuolellaan komeilivat Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius 39 pisteellä sekä Jannika B ja Aleksi Seppänen 40 pisteellä. Heidän alapuolelleen sijoittuivat Meeri Koutaniemi ja Matti Puro 33 pisteellä ja Veronica Verho ja Jani Rasimus 26 pisteellä. Lopulta kilpailusta tippuivat Verho ja Rasimus.

– Kaikki ovat kehittyneet ihan hirveästi, ja oikeasti taso on niin kova, että ihan kuka tahansa voi milloin vain tippua, Lepistö toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja