Tuure Boelius, 19, tähdittää perinteistä turvaseksikampanjaa: "Suomi ja maailma on valmis tähän"

7:35
YouTube-tähti Tuure Boeliuksella on viesti kuuntelijoilleen.

Vuoden 2020 kesäkumibiisin esittäjänä ja kampanjan puolestapuhujana nähdään artistina ja YouTube-tähtenä tunnettu Tuure Boelius.

19-vuotias Tuure Boelius iloitsee pääsystään turvaseksikampanjan keulakuvaksi. Boelius kertoo olevansa ensimmäinen avoimesti homoseksuaali, joka tähdittää perinteistä kesäkumikampanjaa.

– Se on siistiä ja tosi hienoa. Tuntuu ihan henkilökohtaisellakin tasolla tosi hienolta. Tuntuu kaikista hienoimmalta, että Suomi ja maailma on valmis tähän. Tämä tuntuu, ehkä vähän jopa lahjalta, että olen saanut tämän tehdä, Boelius iloitsee.

Juuri julkaistun kesäkumikappaleen nimi on Hengitä, joka poikkeaa Boeliuksen normaalista musiikkityylistä. Se on paljon rauhallisempi kuin edelliset kappaleet. Sanoissa on viesti turvallisen seksin puolesta.

– Kun minä laulan sen, niin minulle se kertoo luontevasti kahdesta miehestä.

Boelius kertoo käyneensä paljon treffeillä viime aikoina. Hän paljastaa, että jotain vakavampaa suhdetta voisi olla myös jo ilmassa.

– On tässä ollut yksi ihan kiva juttu, mutta ei siitä ehkä tässä kohtaa enempää.

– Olisi ihanaa löytää sellainen tyyppi, jonka kanssa voisi harrastaa turvallista ja ihanaa rakkausseksiä, Boelius kertoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja