Laulajatähti Katy Perry sädehtii äitiyden hehkua – näyttävä mekko paljastaa suloisen pyöreän raskausvatsan

1:07
Katy Perry puhuu kihlauksestaan.

Esikoistaan odottava laulaja Katy Perry esiintyi upeassa raskausvatsan paljastavassa luomuksessa.

Laulajatähti Katy Perry ja hänen näyttelijäpuolisonsa Orlando Bloom odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Vanhemmat paljastivat aiemmin odottavansa tyttöä, jonka on määrä syntyä kesällä.

Perryn raskausvatsa on pyöristynyt upeasti. Tähti julkaisi Instagramissa kuvia ja videoita, joissa upea maha tulee kauniisti esille valkoisen ihoa myötäilevän mekon korostaessa laulajan vartaloa. Instagram-video on kuvattu vuoden 2020 virtuaalisista valmistujaisjuhlista, joissa Perry esiintyi etänä koronapandemian takia.

– Te olette tulevaisuus. Tiedän, että otatte kaiken oppimanne tehdäksenne maailmasta paremman paikan. Älkää koskaan antako niiden muuttaa teitä, tähti kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Bloom ja Perry alkoivat seurustella ensimmäisen kerran vuonna 2016, mutta päätyivät eroon vuonna 2017. Kaksikko löysi kuitenkin toisensa uudestaan vuonna 2018 ja kihlautuivat vuotta myöhemmin ystävänpäivänä.

Bloomin ja Perryn oli tarkoitus mennä naimisiin Japanissa, mutta häät ovat nyt vaarassa koronakriisin vuoksi. Eri lähteiden mukaan häihin oli tarkoitus tulla 150 vierasta ja jokainen yksityiskohta oli tarkkaan mietittynä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja