Laulaja Nina Tapio Annassa: Edes pariterapia ei pelastanut kahdeksan vuotta kestänyttä avioliittoa – "Hakkasimme molemmat päätämme seinään"

15:26
Nina Tapio ja Hanna-Riikka Siitonen muistelivat Taikapeili-vuosiaan Huomenta Suomen Retrovartissa

Laulaja Nina Tapio kertoo Anna-lehdessä, että liitto Reijo Kontion kanssa on päättynyt avioeroon.

Laulaja Nina Tapio kertoo Anna-lehden tuoreessa haastattelussa, että kahdeksan vuotta kestänyt avioliitto Reijo Kontion kanssa on päättynyt eroon.

MTV Uutisille vahvistettiin keskiviikkoaamuna Helsingin käräjäoikeudesta, että pariskunta on jättänyt avioerohakemuksen yhdessä 2. syyskuuta.

Tapio sanoo Anna-lehden haastattelussa, ettei eroon liity suurta draamaa, mutta pariterapiasta huolimatta liitto ei ollut enää pelastettavissa.

– Uskon sielunkumppanuuteemme edelleen. Mutta liitossamme tuli vastaan asioita ja kipupisteitä, joista emme päässeet yli. Hakkasimme molemmat päätämme seinään, ja jossain kohtaa oli pakko todeta, että emme pääse eteenpäin, hän kertoo Annassa.

Vuonna 2007 Euroviisujen harjoituksissa kohdannut pariskunta avioitui vuonna 2012 ja samana vuonna syntyi heidän yhteinen poikansa Vilho. Tapiolla on edellisestä liitostaan Martti Forsbergin kanssa kaksi aikuista tytärtä, Ada ja Elsa.

– Olin ajatellut, että tämä suhde kestäisi loppuelämäni, enkä tietenkään toivonut, että näin kävisi. Vaikka eromme on sopuisa, toisesta luopuminen tuntuu vaikealta ja sattuu, Tapio kertoo.

Kontio toimi vuonna 2007 euroviisujen turvakoordinaattorina ja Ninan oli määrä laskeutua Hartwall-areenan katosta näyttämölle vaijerilla. Tapio muisteli parin ensikohtaamista Seura-lehden haastattelussa keväällä 2019 lämpimästi.

– Minulle tuli heti sellainen olo, että tunnen tuon miehen. Hänessä oli jotain hyvin tuttua ja turvallista, hän kuvaili tuolloin.

Hän kertoi haastattelussa menneensä viisufinaalin jälkeen loppujuhliin vain tavatakseen Kontion. 

– Taksissa Reka otti minua kädestä kiinni. Se oli siinä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja