Laulaja Miley Cyruksen viestit sekoittivat somen – näin julkkikset vastasivat

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth naimisiin! 0:48
Miley Cyrus ja Liam Hemsworth menivät naimisiin jouluaattona.

Miley Cyrus jakoi Instagramissa useita ylistäviä päivityksiä kuuluisista ystävistään.

– Tiedän, että naistenpäivä oli virallisesti jo kaksi päivää sitten. Mutta minä julistan nyt naistenpäivän olevan joka ikinen hiton päivä, Cyrus kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Cyruksen päivitykset eivät ole jääneet huomioitta, vaan useat hänen julkkisystävistään – kuten Ariana Grande, Hailey Baldwin, Nicki Minaj ja Demi Lovato – ovat ottaneet päivitykset sopivalla huumorilla ja vastanneet niihin innokkaasti.

Nicki Minaj

Cyrus jakoi Instagramissa itsestään ja Minajista klipin, jossa lukee teksti: me kaikki haluamme nähdä naisia huipulla. Minaj vastasi viidellä sydän-emojilla.


Haley Baldwin

Justin Bieberin vaimo Haley Baldwin on Cyruksen lapsuudenystävä, ja naistenpäivän kunniaksi julkaistussa kuvassa hymyileekin hyvin lapsenkasvoinen kaksikko. Baldwin reagoi suloiseen kuvaan usealla hymynaamalla ja hahaha-kommentilla.

Demi Lovato

Lovato päätyi mukaan useampaan Cyruksen Instagram-tarinan kuvaan, joissa naiset poseeraavat Disney Channel -aikoinaan. Yhden kuvan yhteyteen Cyrus on lisännyt tekstin: me määrittelemme yhtä hemmetin aikakautta. Sorry, not sorry (olen pahoillani, mutten ole pahoillani), joka on yhden Lovaton hittibiisin nimi. Lovat vastasi rohkeutta ja voimaa kuvaavalla emojilla, jonka yhteydessä ilmoitti ikävöivänsä Cyrusta.

Ariana Grande

Cyrus julkaisi sekä Twitterissä että Instagramissa videon, jossa tanssii Ariana Granden hittibiisin 7 Rings -tahtiin. Grande vastasi molemmissa some-kanavissa rakastavansa sekä videota että Cyrusta.

Lähde: Elle

Lue myös:

    Uusimmat