Laulaja Kelis, 43, ja Ghostbusters-tähti Bill Murray, 72, viihtyvät yhdessä

Laulaja Kelis ja näyttelijä Bill Murray ovat löytäneet toisensa.

Laulaja Kelis, 43, ja Ghostbusters-näyttelijä Bill Murray, 72, ovat romanssin pyörteissä. Murray oli viime viikonloppuna Lontoossa katsomassa Kelisin esiintymistä, ja hän on ollut paikalla myös muissa viimeaikaisissa esiintymisissä. Pari poseerasi yhdessä Lontoossa myös takahuonekuvassa.

Lähteiden mukaan pari oli yhdessä samassa hotellissa, ja he ovat lähentyneet jo jonkin aikaa ensimmäisen tapaamisensa jälkeen.

Kelisin toinen aviomies Mike Mora kuoli mahasyöpään 37-vuotiaana viime vuoden maaliskuussa. Murrayn ex-vaimo Jennifer Butler kuoli vuonna 2021. Pari erosi jo vuonna 2008, mutta tiettävästi piti yhteyttä Butlerin kuolemaan saakka.

– Heillä molemmilla on ollut myös suhteellisen äskettäisiä suruja, ja heidän välillään on yhteinen side. Mikä tahansa onkin yhdistänyt heidät, ja kuinka epätodennäköiseltä se näyttääkin, he ovat molemmat sinkkuja ja pitävät hauskaa melko suuresta ikäerosta huolimatta, lähde kertoi Kelisin ja Murrayn suhteesta.

Murray kuvaa parhaillaan jatko-osaa Ghostbusters-elokuvalle Lontoossa. Hän toistaa näin ollen roolinsa Peter Venkmanina, kuten vuoden 1984 elokuvassa.

Butler syytti Murrayta heidän avioliittonsa aikana perheväkivallasta sekä seksi-, marihuana- ja alkoholiriippuvuudesta. 

Kelis puolestaan syytti ensimmäistä aviomiestään, rap-artisti Nasia, henkisestä ja fyysisestä väkivallasta heidän viisivuotisen avioliittonsa aikana. Kelis haki avioeroa vuonna 2009 ollessaan seitsemännellä kuulla raskaana ex-parin yhteisestä pojasta. 

Kelisillä on tätä nykyä kolme lasta, ja Murraylla kuusi.

Laulaja tunnetaan erityisesti hitistään Milkshake.

Lähde: The U.S. Sun

Lue myös:

    Uusimmat