Lähde: laulaja Kelisin ja näyttelijä Bill Murrayn kesäromanssi on ohi

Kesäkuussa uutisoitiin laulaja Kelisin, 44, ja Bill Murrayn, 72, lämmenneistä väleistä.

Laulaja Kelisin, 44, ja näyttelijä Bill Murrayn, 72, uutisoitiin kesäkuussa viihtyvän yhdessä. Lähteen mukaan he ovat kuitenkin päättäneet kahden kuukauden seurustelusuhteensa.

– Kelis ja Bill olivat, ja ovat edelleen, erittäin rakastuneita toisiinsa, mutta he vain ajautuivat erilleen. Heillä molemmilla on kiireiset aikataulut ja nopean romanssin jälkeen he päättivät lähteä eri suuntiin. He toivovat pysyvänsä ystävinä, mutta aikovat myös jatkaa elämäänsä, sisäpiiriläinen kertoi The US Sunille

Murrayn ja Kelisin edustajat eivät vastanneet Page Sixin kommenttipyyntöihin.

Vain päivää ennen kuin The US Sun kertoi parin erosta, Kelis kuitenkin kommentoi Instagram-seuraajalleen, ettei hän ole seurustellut Murrayn kanssa.

Kaksikko yhdistettiin ensimmäisen kerran kesäkuun alussa sen jälkeen, kun Murray nähtiin Kelisin keikalla Lontoossa. Tuolloin kaksikolle läheiset lähteet kertoivat The US Sunille, että he yöpyivät yhdessä hotellissa ja olivat lähentyneet jonkin aikaa sen jälkeen, kun he olivat ensin tavanneet Yhdysvalloissa.

Myös surun voisi ajatella yhdistäneen heitä. Kelisin toinen aviomies Mike Mora kuoli mahasyöpään 37-vuotiaana viime vuoden maaliskuussa. Murrayn ex-vaimo Jennifer Butler kuoli vuonna 2021. Pari erosi jo vuonna 2008, mutta tiettävästi piti yhteyttä Butlerin kuolemaan saakka.

Kelisillä on tätä nykyä kolme lasta, ja Murraylla kuusi.

Laulaja tunnetaan erityisesti hitistään Milkshake. Murray puolestaan muistetaan ainakin roolistaan Peter Venkmanina Ghostbusters-elokuvassa vuodelta 1984.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat