Laulaja Jannika B:n huomasi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman lähetyksessä erikoisen yksityiskohdan: "Krista Siegfrids teki sambamekolleni kunniaa"

5:43
Krista Siegfridsin ensimmäinen livetanssi!

Laulaja Jannika B muisteli omaa TTK-aikaansa.

Laulajatähti Jannika B intoutui muistelemaan omaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman aikaansa sosiaalisessa mediassa eilen, kun kauden ensimmäinen suora lähetys nähtiin MTV3-kanavalla. Jannika oli mukana ohjelmassa vuonna 2019 tanssiopettaja Aleksi Seppäsen kanssa. Pari tuli lopulta toiseksi.

Laulaja huomasi ohjelmaa katsoessa mielenkiintoisen yksityiskohdan, josta hän kertoi Instagramissa kuvaparin yhteydessä. Ensimmäisessä kuvassa tuleva toisen lapsen äiti on ammeessa. Upea raskausmaha näkyy kuvan etualalla. Toinen kuvan on vuoden 2019 TTK-lähetyksestä, jossa hän tanssii sambaa tanssiparinsa kanssa.

– Oli mahtava avausjakso! Kaikki olivat mahtavia! Ihan ei ole just nyt vyötärö samassa kunnossa, kun omalla kaudella, joten kuinka onnelliseksi voikaan tulla, kun jumalatar Krista Siegfrids teki sambamekolleni kunniaa!

– Boom! Mikä beibi ja mikä numero! Pahoittelen kun olen hiukan mekko-puolueellinen - mutta Queen Beet rulaa, Jannika kirjoittaa.

Siegfrids nousi Tanssii Tähtien Kanssa -parketeilla tanssiopettajansa Anssi Heikkilän kanssa kauden ensimmäisessä livessä esittämään riehakkaan jiven.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja