Laulaja Evelinan kättä koristaa näyttävät perhostatuoinnit – fanit ihastuivat: "Wau, mikä näky"

Def Jam rantautui Suomeen – Pyhimyksen suojatti Evelina pääsi levymerkin listoille ja paljastaa millaista yhteistyö on 8:20
Evelina paljastaa, millaista on tehdät yhteistyötä Pyhimyksen kanssa - katso video.

Laulaja Evelina ilahduttaa fanejansa sosiaalisessa mediassa, kun hän ei pääse keikkailemaan.

Laulaja Evelina viettää muiden ihmisten tavoin aikaa kotonaan koronakriisin aikana. Evelina on ilahduttanut fanejaan sosiaalisessa mediassa ja julkaissut useita kuvia kotioloistaan. Laulajalla on Instagramissa huimat 163 700, joten hänen julkaisemat kuvansa keräävät nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja.

Perjantaina Evelina esitteli perhostatuointejaan Instagram-tilillään. Someseuraajien huomio kiinnittyi sekä tatuointeihin että Evelinan upeaan ulkonäköön.

– Ihanat tatuoinnit.

– Wau mikä näky.

– Kolme kirjainta WAU

– Oot upein.

Loppuviikosta Evelina toivoi, että tämänhetkinen maailmantilanne ei olisi oikeasti totta.

– Oon valmis siihen et Ashton Kutcher hyppää kulman takaa ja kertoo meille et tää kevät oli vaa läppää ja we got Punk’d, Evelina kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Legendaarisen levymerkin ensimmäinen kiinnitys Suomessa

Legendaarinen yhdysvaltalainen Def Jam -levymerkki rantautui Suomeen ja sen Suomen haaran ensimmäinen kiinnitys on juurikin Evelina. Räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala toimii Def Jam Finlandin a&r-managerina ja on tehnyt runsaasti yhteistyötä Evelinan kanssa aiemminkin. 

Tammikuussa julkaistiin Evelinan uusi Hitaasti-single, joka on Def Jam Finlandin ensimmäinen julkaisu. Kappale kertoo parisuhteen syvyydestä ja se räjäytti sanomallaan Evelinan sosiaalisen median palautteista heti julkaisun jälkeen. 

– Palautetta on tullut enemmän kuin mistään julkaisusta aikaisemmin, Evelina kertoi MTV Uutisille tuolloin.

– Se on biisinä sellainen, että se voi tarkoittaa eri tilanteissa eri asioita kuulijalleen. Mielestäni se ei ole pelkästään parisuhdebiisi, tai romanttinen rakkausbiisi, vaan se voi olla myös ystävyydestä tai kenestä vaan tärkeästä tyypistä.


Lue myös:

    Uusimmat